家庭别墅 出卖 Tápiógyörgye - Központhoz közel

73 m2面积 2 房间
21 990 000 HUF价格
370078识别码
更多信息

719 m2 地皮

园子 风景

状态好 状态

Vályog 架构

10 m2 阳台

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1965 修建年

Délkelet 方向

CSALÁDI HÁZ JÓ HELYEN !!!

Megvételre kínálok Pest Vármegyei Tápiógyörgye település központjában, 719 nm-es telken, délkeleti fekvésű, 73 nm-es, 2 szobás, jó állapotú, akadálymentesített, vertfalazatú, családi házat.

Az épület 1960-as éveken épült beton alapra, 60cm-es vert falazattal, fa födémmel, cseréptető fedéssel. Az ingatlanhoz tégla falazattal hozzáépítésre került, még egy szoba, illetve az akadálymentesítés is megtörtént, így az épület tolókocsival közlekedők számára is komfortos.

Ház háta mögé épült számos gazdasági épület, műhely illetve haszonállatok nevelésére alkalmas, könnyű szerkezetes építmény is. Udvara-környezete tiszta rendezett, szomszédok barátságosak kedvesek.

Az ingatlan PER illetve TEHERMENTES, rövid időn belül BIRTOKBA vehető!

Közlekedése kiváló, vasútállomás 290m-re található (Szolnok-Keleti pályaudvar), élelmiszer bolt pedig 10m-re van az épülettől, központ 20 perc sétára fellelhető.

INGYENES hiteltanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni Munkatársunkkal, Aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa, amiből végül Ön választhatja ki a nyertest!
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésére, előre egyeztetve a normál munkaidő után is!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! V.I.
Végső Tibor

Végső Tibor

随时给我们打电话

+36 30 330 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Végső Ingatlanügynökség
+36 46 508 317

發送信息

请给我回电话

相似的房产