Családi ház Eladó Sukoró - Velence-Sukoró határán

460 m2Alapterület 12 Szoba
155 900 000 FtÁr
370401Azonosító
További adatok

2900 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

100 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2000 Építés éve

English and german text follows

Vh-004144. Sukoró és Velence határán, a Velencei-tó északi partján kb 2900 m2-es gondozott, örök panorámás telken, 5 szintes, medencés kb 460 m2-es, 6 nappali+ 4 konyha +10 szobás családi ház eladó.

Sukoró a Velencei-tó északi partja és a Velencei-hegység déli lábánál elhelyezkedő, festői környezetben található település. Igen kedvező földrajzi elhelyezkedése az országon belül. Hiszen Budapesttől 48 km, Székesfehérvártól 14 km, a Balatontól (Siófok) 50 km. Mindez az M7-es autópályán érhető el.

A telek belterületi, örök panorámás, két utcafrontos kb 2900 m2, háborítatlan természeti környezetben, aszfaltos úton jól megközelíthető helyen található, mind a teraszról, mind az emeletről gyönyörű kilátás nyílik a Velencei –tóra!

A ház villa jellegű, kb 460m2 négy szint + pince kialakítású, nyugodt, főútról könnyen megközelíthető, kedvelt övezetben található.
Elosztását tekintve 460 m2 hasznos alapterületű, 10 szoba + 4 konyha, 12 fürdő és wc, és a beépített és a nyitott teraszok:
Minden szinten van nappali, társalgó vagy szalon (van ahol több is), hálószobák, mindegyikhez saját fürdő (többségében kád, de van zuhanyzós is, valamint bide és wc is mindegyikben) Minden szinten erkély vagy terasz található.

- Pince szint : innen nyílik a medencetér ( a medence betonozott, télikert veszi körbe, gépészete és a medence burkolata nem készült el), tárolók…

- Szuterén: társalgó, játékszoba, konyha+ kamra, 1 hálószoba, mosókonyha, fürdőszoba, wc

- Emelet: nappali, vörös szalon, hálószobák, konyha, fürdők, erkély

- Földszint : 2 nappali, hálószobák fürdő wc-vel, konyha, kamra, 8m2 terasszal,

- Tetőtér : nappali , hálóval, konyha, fürdő


A fűtése gázkazán, padló és radiátoros fűtéssel, a melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik. Főzés beépített elektromos főzőlap és gáztűzhelyen lehetséges. Az ingatlan

Az ingatlanhoz tartozik még egy vendégház (nappali-konyha fürdő) ahová a villany és a csatorna bekötve, de jelenleg tárolásra használják. A kertben szőlőlugas, kert, virágoskert, szerszámtároló található.
A bejutás széles utcafronti kapun keresztül történik, mind a két utcafronton. A házhoz két oldalon végig futó, faragott kőkorlátos bejárati részen keresztül juthatunk. Parkolásra egy nyitott gépkocsibeállóban, valamint mindkét irányból a bevezető úton van lehetőség.

A környék kedvelt terület. Buszmegálló, illetve a kereskedelmi, valamint a közintézmények 5 - 10 perc távolságra elérhetőek.

Eladási irányár: 155 900 000 Ft

Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra, pihenésre, de vállalkozás céljára is (pl vendégház, panzió…..kialakítása miatt akár szintenként is kiadható)

A ház a kényelmes pihenést biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a medence, a kert, udvar, illetve a terasz területén. Nyugalmat sugároz, a mindennapos rohanások után.
Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
Végső Tibor

Végső Tibor

Hívjon bizalommal

+36 30 330 mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Végső Ingatlanügynökség
+36 46 508 317

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok