Einfamilienhaus Verkauf Bácsalmás - Türr István utca

260 m2Wohnfläche 4 Zimmer
44 000 000 HUFKaufpreis
370331ID nummer
Weitere Informationen

1096 m2 Grundstück

Straße Ansicht

Erneuert Zustand

Vegyes falazat Struktur

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Medium Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1970 Baujahr

Süden Orientierung

Eladásra kínálok Bács-Kiskun Vármegye Bácsalmás településen egy teljeskörűen felújított ingatlant 44.000.000Ft irány áron.

Igazán igényes és kulcsra kész ingatlant szeretne? Ne menjen tovább itt a remek alkalom.

Az ingatlan szerkezete 2 különálló lakrészből épül fel, melynek területe 260 m2.
Jelen állapotában remek lehetőséget kínál nagyobb családok, vagy akár induló vállalkozások számára.

Az ingatlan első utcafronti része ( 149,75 m2) 2022-ben teljes körű felújításon esett át kívül és belül egyaránt. Új víz, villany és fűtés rendszer lett kiépítve, továbbá az ingatlan egész területe a mai modern stílushoz igazodva új burkolatot kapott, illetve külső falazata 15cm-es szigeteléssel ellátott.

A bejárati ajtón belépve tárul elénk egy tágas konyha étkezővel, valamint kialakításra került egy kisebb társalgó rész is. A konyha két oldalán helyezkedik el a ház két nagyobb egysége, melynek stílusos berendezései azonnal megnyeri a tekintetet. Az ingatlanban megtalálható még egy kisebb szoba, továbbá kialakításra kerül 2 különálló wc egy nagyobb fürdőszoba + wc, illetve egy beépíthető szekrény melyben a mosókonyha kap helyet.

Az ingatlanból kilépve az első udvarra érünk , ahol remek lehetőség nyílik kerti sütögetésekre, családi összejövetelekre hiszen a palettát tovább bővíti egy fedett terasz.
Itt még nem ér véget az utazás, hiszen az ingatlan folytatásában a 2. lakrészben (110,15m2) még egy nagyobb családi ház kialakításának a munkálatai kezdődtek meg, viszont ez már az új tulajdonosra vár, aki a saját ízlése alapján formálhatja a plusz ingatlant.

Az igazi meglepetés viszont a hátsó kertben található, ahol egy teljesen új építésű pince kapott helyet. A telek (1096m2) hátsó területe még szépítésre vár, de egy kis munkával csodálatos parkosított udvart kaphatunk.
Az ingatlan riasztó rendszerrel ellátott!

Nagy családot tervezel, vagy kedved lenne meglévő vagy új vállalkozásodnak új helyszínt biztosítani akkor itt a remek alkalom.

Ha felkeltette hirdetésem az érdeklődésedet hívj , nézzük meg együtt és szeress bele.


Az ingatlanra CSOK+ hitel igényelhető, valamint teljesíti a közeljövőben bevezetendő pályázatnak megfelelő 1+6 milliós támogatáshoz szükséges előfeltételeket.


Az adásvétel lebonyolításához teljes banki ügyintézéssel, jogi tanácsadással, azonnali ügyvédi közreműködéssel, szükség esetén soron kívüli földhivatali eljárással, biztosítási termékekkel, valamint az ingatlan felújításához szükséges szakértő mesterek teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Az ingatlan felújításához szakértő partnereink ingyenes felmérést és részletes árajánlatot készítenek ön számára.
Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Mátyásné Kiss Dalma
06 30 357 6420
Végső Tibor

Végső Tibor
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36 30 330 Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Végső Ingatlanügynökség
+36 46 508 317

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien