Duplex Vânzare Szombathely - Dr. Frank Kálmán u.

77 m2Suprafaţa 4 Camere
57 000 000 HUFPreţ
357929Identificare
Mai multe detalii

350 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Proprietate nouă Stare

Structura usoara Structură

12 m2 Balcon/Terasă

Pompă de căldură Încălzire

Confort 1 Confort

Parcare proprie Parcare

Mediu Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

2023 An construcție

Vest Orientare

Használja ki a családtámogatás adta lehetőségeket, költözzön korszerű ingatlanba. Szombathelyen az Oladi platón, átmenő forgalomtól mentes csendes utcában ikerház utcafronti lakása eladó. Az ingatlan könnyűszerkezetes technológiával épül. A ház alapterülete 77m2, három hálószobával rendelkezik. A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően , praktikus elrendezésű. A tető kontyolt nyeregtető, 25 fokos hajlásszöggel.
Héjalása antracit Terran Danubia cseréppel történik. Homlokzatára 12 cm vastag EPS hőszigetelés, a födémre 30 cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés kerül. Nyílászárói fokozottan hang-és hőszigeteltek, három rétegű üvegezéssel. Redőny fogadására alkalmas. Fűtése, meleg vízellátása levegő-víz hőszivbattyúról megtáplált , padlófűtéses hőleadással. A hőszivattyú beltéri egysége után puffertárolót építenek be.
A helyiségenkénti szabályozás céljából szobatermosztátokat kell felszerelni, mely a padlófűtési osztóra szerelt motoros zónaszelepeket szabályozza. Az építkezés már folyamatban van. Ha becsatlakozik, kisebb változtatásokra még lehetősége van. A beltéri burkolatok, szaniterek, csaptelepek, ajtók választhatók. Abban az esetben ha napelemet, klímaelőkészítést szeretne, az is megoldható.
Ragadja meg az utolsó lehetőséget , CSOK, Babaváró, hitel !
Irodánk ebben is az Ön segítségére lehet.
Végső Tibor

Végső Tibor
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36 30 330 Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Végső Ingatlanügynökség
+36 46 508 317

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare