Családi ház Eladó Székesfehérvár - Tátra utca

150 m2Alapterület 4 Szoba
58 200 000 FtÁr
367146Azonosító
További adatok

1331 m2 Telek

Udvari Kilátás

Jó állapotú Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1970 Építés éve

Vásárláson gondolkodik? Ne habozzon!
Használja ki az IGÉNYBE VEHETŐ lehetőségeket!

H-004056. Alsóvárosban, frekventált, kedvelt központi részén, Tátra utcában, teljes közművel ellátott 1331 m2-es telken, belűről teljesen felújított családi ház, eladó.
A közelben orvos, iskola, óvoda, Bevásárló központok, üzletek, Ipari park, Belváros, Alsóvárosi Pihenőpark megtalálhatóak. Buszmegálló 5 percre.
Az ingatlanban 2 külön bejáratos, önálló mérőórákkal rendelkező családiház található.
Elosztását tekintve:
A ház kb 150 m2 hasznos alapterületű, kialakításra került előtér, folyosó, 2 konyha étkező, 3,5 szoba, 2 fürdő, wc, kamra, háztartási helyiség.
Az ház 1970-es években épült, vegyes falazattal,1/3 vályog 2/3 tégla, cserép fedéssel. A meleg vízellátásról 2 db villanybojler, fűtésről gáz-cirkó kazán gondoskodik, a hőleadás radiátoron keresztül történik. Másodlagos fűtésre vegyes tüzelésű kazán áll rendelkezésre. A burkolatokat tekintve a szobákban laminált padló, a nappaliban a közlekedőben, valamint a konyhában és a vizes helyiségekben járólap, található. A nyílászárók cserélve lettek műanyag típusúak, rajtuk redőny és szúnyogháló található. Cserélve lett a villany és a vízvezetékrendszer is. A tulajdonosok jelenleg 2 lakásként használják ( ezért van 2 konyha és két fürdőszoba) az ingatlant, viszont nincs szétválasztva ,így egyben is használható nappali+2,5 szobának. A rezsicsökkentés 2 lakásos háznak megfelelően jár.
A telek körbekerített, található még egy tágas garázs, számos melléképület. Az ingatlan a Tátra útról tolókapus bejárattal rendelkezik, a telek kb felén találhatóak, az udvar hátsó része, pár gyümölcsfával és fűvel.

Eladási irányár: 58 200 000.- Ft

A házak adottságainak, fekvésének köszönhetően alkalmas több generáció együttélésére, vállalkozásra, üzleti vagy befektetési célra, hiszen akár 2 különálló lakrészként bérbe adható, vagy üzlet, szolgáltatás (pl: fodrász, kozmetika, irodai tevékenység….) kialakítható.
A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. A vásárláshoz a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK, Jelzáloghitel, Babaváró, Piaci hitel……)
Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal,(hétvégén is) éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Parainé Stefán Edit

Parainé Stefán Edit

Hívjon bizalommal

+36-30-525-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Végső Ingatlanügynökség
+36 46 508 317

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok