Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest XIII. kerület - Lőportár utca

45 m2Alapterület 2 Szoba
68 900 000 FtÁr
364634Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

8 m2 Erkély/terasz

Házközponti egyedi mérővel Fűtés

Összkomfort Komfort

Garázs/beálló bérelhető Parkolás

Emelet 2

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2018 Építés éve

Közös költség 15 500 Ft

Északkeleti Tájolás

Eladó 13.ker Lőportár utcában egy 2018-as 2.emeleti, 45nm + 8nm erkélyes lakás. A z erkély a nappaliból és a hálószobából is megközelíthető.

A lakás egy csendesebb utcában található, modern berendezésű, az átlagos újépítésű lakásoknál igényesebb burkolatokkal rendelkezik, mivel korábban bemutatólakásként funkcionált!

A vételár részét képezi a konyhabútor, valamint az előszobában található beépített szekrény. A nappaliban klíma került felszerelésre, amely azonban a lakás kiváló szigetelése miatt évente pár napig/ hétig van csak használatban. A rezsiköltségek nagyon kedvezőek.

A társasház 2018-ban lett átadva, 6 emeletes. A házhoz tartozik egy közös belső udvar, valamint egy biciklitároló. A lakás nem rendelkezik kocsibeállóval, de a házban számos hely áll rendelkezésre, amelyek közül általában van kiadó. Az utcán a parkolás kerületi lakosoknak évi pár ezer forint, és mindig rendelkezésre áll parkolóhely.

A környezet szinte belvárosi, hiszen Lőportárdűlő a 13. kerület belvároshoz egyik legközelebb eső része. A környék tele van az elmúlt években épült házakkal, emiatt a közelmúltban számos pékség, étterem, kávézó, szépségszalon nyílt a közelben. Pár perc sétán belül elérhető 75-ös, 79-es troli, a 14-es villamos, több busz, valamint a 3-as metró.

Jöjjenek és tekintsék meg ezt a csodás lakást a hét bármely napján!
Parainé Stefán Edit

Parainé Stefán Edit

Hívjon bizalommal

+36-30-525-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Végső Ingatlanügynökség
+36 46 508 317

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok